Välkommen till

LAPLAND VIEW LODGE

På toppen av Luppioberget vid Övertorneå med panoramautsikt över Tornedalen är vi stolta över att presentera vårt landskapshotell, Lapland View Lodge, som öppnade i december 2021 och har öppet året om.

De två huvudbyggnaderna rymmer reception, lounge, restaurang och bar och knyts samman av en stor terrass. I restaurangen bjuder vi på en meny med lokal anknytning på såväl mat som dryck. De 40 hotellstugorna är varsamt placerade i harmoni med naturen och mitt på berget med klippor som del av interiören ligger spaavdelningen med bastu och jacuzzi.

 

* Giltig t om. 16 juni 2024   ** Giltig f rom. 17 juni 2024

Utforska

VÅR LODGE

Hotellstugor

32 dubbelrum i separata stugor. Sittgrupp, badrum med dusch, minibar och kaffemaskin. 16 av de 32 stugorna räknas som "View Cabins" vilket garanterar full panoramautsikt mot ett mindre tillägg.

Familjestugor

8 familjerum i separata stugor. Dubbelsäng samt våningssäng anpassad för 2 barn upp till 12 år. Sittgrupp, badrum med dusch, minibar och kaffemaskin. 5 av de 8 stugorna räknas som "View Cabins" vilket garanterar full panoramautsikt mot ett mindre tillägg.

Reception & Lounge

I receptionsbyggnaden finner du även vår mysiga lounge med eldstad där du kan koppla av efter dagens aktiviteter. Loungen nyttjas ibland som konferenslokal under vår och höst.

Restaurang & Bar

Med sina 120 sittplatser och en bar erbjuder restaurangen frukost, lunch och middag året om tillsammans med utvalda drycker. Från restaurangen och terrassen har du en panoramautsikt.

Bastu

Ett måste i Tornedalen är bastu, här med milsvid utsikt och besöket avnjuts bäst med familj eller vänner.

Spa & Relax

Spa- och relaxavdelningen med öppen spis har 2 stycken utomhusjacuzzi. Upplevelsen är härlig året om med midnattssol på sommaren och möjlighet att se norrsken under kalla vinterkvällar.  

Aktivitetscenter

Mötesplatsen för våra guidade aktiviteter och även hem för våra kära huskies på kenneln intill. Möjlighet att hyra varma kläder vintertid finns också.

Souvenirshop

Ett brett utbud av lokala produkter, hantverk, kläder och souvenirer hittar du i souvenirshopen.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR