Välkommen till

ARCTIC RIVER LODGE

Artic River Lodge ligger vackert beläget omringat av älvar i Tärendö, 80 km norr om polcirkeln. Lodgen är renoverad 2018 och har alla bekvämligheter du behöver för att njuta av vad Lappland har att erbjuda. 

Arctic River Lodge erbjuder en lyxig och bekväm miljö för er som söker något extra på semestern. Fina rum, mysig lounge med öppen spis och bastu med relaxavdelning. Intill lodgen finns en kennel med 80 hundar. Vår personal välkomnar er i restaurangen, presenterar mat med lokala ingredienser och vin från vår vinkällare. Våra guider erbjuder er olika spännande aktiviteter för att ge er minnen för livet. Följ med oss på äventyr i ett underbart landskap, året om. 

Utforska vårt

BOENDE

Standardrum

18 dubbelrum med delbara sängar. Sittgrupp, badrum med dusch.

Standard Plus Rum

11 större rum med delbara sängar. Sittgrupp, badrum med dusch. Några rum har bäddsoffa och är  anpassande för 3-4 personer. 

Woodland
Lounge & Bar

Sitt ner och avnjut en varm choklad eller en lokal öl i vår mysiga loungebar med öppen spis.

Restaurang 

I vår restaurang serverar vi mat och dryck med fokus på lokala råvaror.

Bastu & Relax  

Arctic River Lodge har en relaxavdelning med 2 bastu och 2 jacuzzi. Ett besök i Lappland är inte komplett utan ett bastubad. Perfekt för avkoppling efter en dag fylld av äventyr.  

Aurora Hideaway

En gång i livet måste man prova att övernatta i vår Aurora Hideaway. Placerad på promenadavstånd från lodgen och med väggar och tak av glas är detta en utmärkt plats för att se det magiska norrskenet. 

Vildmarksstuga

Används vid övernattning på våra flerdagarsturer, med plats för 6-12 personer. Stugan är som traditionella jakt-och fiskestugor brukar vara: utan rinnande vatten, med utedass och vedeldad kamin för uppvärming. Enkelt men vackert. 

Souvenirshop

Oavsett om du har glömt något hemma eller om du vill ha något som minne från din vistelse, har vi det du söker. Från saker du inte visste att du borde haft med dig till något fint att ta med hem till familj och vänner har vi har ett stort urval av produkter och presenter att välja mellan.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR