Välkommen till

ARCTIC RIVER LODGE

Artic River Lodge ligger vackert beläget omringat av älvar i Tärendö, 80 km norr om polcirkeln. Lodgen har alla bekvämligheter du behöver för att njuta av allt Lappland har att erbjuda. 

Arctic River Lodge erbjuder en lyxig och bekväm miljö för er som söker något extra på semestern. Fina rum, mysig lounge med öppen spis och bastu med relaxavdelning. Intill lodgen finns en kennel med 80 hundar. Vår personal välkomnar er i restaurangen, presenterar mat med lokala ingredienser och vin från vår vinkällare. Våra guider erbjuder er olika spännande aktiviteter för att ge er minnen för livet. Följ med oss på äventyr i ett underbart landskap, året om. 

Utforska

VÅR LODGE

Standardrum

18 mindre dubbelrum med delbara sängar. Sittgrupp, badrum med dusch.

Standard Plus Rum

11 större rum med delbara sängar. Sittgrupp, badrum med dusch. Några rum har bäddsoffa och är  anpassande för 3-4 personer. 

Woodland
Lounge & Bar

Sitt ner och avnjut en varm choklad eller en lokal öl i vår mysiga loungebar med öppen spis.

Restaurang 

I vår restaurang serverar vi mat och dryck med fokus på lokala råvaror i en genuin och varm miljö. Under sommartid kan du även avnjuta din middag på vår stora terrass med utsikt mot älven.

Bastu & Relax  

Arctic River Lodge har en relaxavdelning med 2 bastur och 1 utomhusjacuzzi. Ett besök i Lappland är inte komplett utan ett bastubad. Perfekt för avkoppling efter en dag fylld av äventyr.  

Aurora Hideaway

En gång i livet måste man prova att övernatta i vår Aurora Hideaway. Placerad på promenadavstånd från lodgen och med 3 stora fönster från golv till tak är detta en utmärkt plats att se det magiska norrskenet. 

Lavvu (tältkåta)

Vår "Lavvu" (tältkåta) ligger i direkt anslutning till terrassen och kan bokas för grupper upp till 60 gäster för måltider och evenemang.

Vildmarksstuga

Används vid övernattning på våra flerdagarsturer, med plats för 6-12 personer. Stugan är som traditionella jakt-och fiskestugor brukar vara: utan rinnande vatten, med utedass och vedeldad kamin för uppvärming. Enkelt men vackert. 

Huskykennel

Om du är en djurälskare, så har du kommit till rätt ställe, det finns alltid en hund att kela med. Eller kanske några valpar att leka med. När du väl har besökt vår kennel, kommer det vara svårt att hålla dig därifrån. Det finns många fyrbenta vänner som längtar efter en kelstund.

Souvenirshop

Om du har glömt något hemma eller vill hitta något som minne att ta med hem, ska du besöka vår lilla souvenirshop.

Konferensrum

Vi har ett fullt utrustat konferensrum för 55 personer. Vår anläggning är perfekt för företag och grupper. Här kan ni skapa er speciella stund.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR