Premiär december 2024

matarengi lodge

I december 2024 slår Matarengi Lodge upp portarna efter en totalrenovering. Vårt nyaste äventyr med samma bekanta koncept som våra andra lodger; Kom som en gäst och åk som en vän.

Lodgen erbjuder 45 hotellrum fördelade på 3 våningar, alla dubbelrum, varav några har anslutande dörrar för att välkomna familjer. Umgås i den mysiga loungen med bar och njut av lappländska smakupplevelser i vår rymliga restaurang. Det finns konferensutrymmen för upp till 180 gäster i samma byggnad. Spaavdelningen har 2 bastur, relaxpool och ett litet gym. Öppet året runt - välkommen från december 2024!

Utforska

VÅR LODGE

Bilderna är preliminära och kan komma att ändras.

Dubbelrum

41 dubbelrum med delbara sängar, gott om förvaring, en sittgrupp, TV och badrum med dusch.

Superior Rum

4 stora dubbelrum lämpliga för 3-4 pers med delbara sängar och en bäddsoffa (120-140cm). Gott om förvaring, TV och badrum med dusch.

Familjerum

Av våra 41 dubbelrum har 14 av rummen en anslutande dörr, vilket är perfekt för familjer att boka.

Restaurang

Välkommen till vår rymliga restaurang med ca. 100 sittplatser. Vi serverar frukost, lunch och middag året runt med en lokal touch.

Lounge & Bar

Koppla av efter en aktivitetsfylld dag med varma eller kalla drycker och lokala snacks. Spela brädspel, läs en bok eller bara umgås med familj och vänner.

Spa & Bastu

Slappna av i vår spaavdelning med 2 bastur, relaxpool, relaxyta med bekväma sittplatser och möjlighet att boka massage eller använda gymmet.

Konferensrum

Vi har flera fullt utrustade konferensrum med plats för upp till 180 personer. Perfekt för företag eller grupper att hålla möten och events.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR