Välkommen till

Pinetree lodge

Särkimukka är en liten by längs Lainio älv, 150 km norr om Polcirkeln. Besök oss och upplev ett äventyr!

Pinetree Lodge ligger mitt i skogen, vid kanten av sjön Saarijärvi. Det finns reception, matsal, bar, och relax med bastu. På sommaren kan du börja dagen med frukost på vår altan. Avsluta en fartfylld aktivitet med något gott att dricka i vår bar och njuta av en god middag lagad på lokala råvaror. Vi erbjuder faciliteter som ett hotell, men med en familjär atmosfär.

Utforska vårt

boende

Gästrum

Vi har 17 dubbelrum, alla med dusch och toalett. De varierar i storlek och några av dem ligger på övre plan i huvudbyggnaden. Enkla, men bekväma, och har allt man behöver.

Norrskenslägenhet

Två dubbelrum med fönster mot norr, delad dusch och toalett och gemensamt vardagsrum. Perfekt för en familj eller en grupp vänner.

Stugor

Vi har tre stycken mindre stugor för 2-4 personer. Alla stugorna har dusch och toalett. De har en dubbelsäng och en utdragbar bäddsoffa samt en liten kamin för mysiga kvällsbrasor.

Arctic Living Lägenheter

Vi har 6 lägenheter, alla med egen altan mot sjön. De har två sovrum och ett vardagsrum med utdragbar bäddsoffa, totalt plats för 6 personer. De har även ett fullutrustat kök med möjlighet till självhushåll. Varje lägenhet har dusch, toalett och bastu.

Vildmarksstuga

Fly från vardagen och upplev vår traditionella fisk- och jaktstuga. Här finns det ingen el och inget rinnande vatten. Stugan värms av en stor kamin och bredvid finns en traditionell vedeldad bastu, perfekt för en avslappnad kväll efter en dag fylld med aktiviteter.

Restaurang & Lounge

I huvudbyggnaden finns restaurangen. Här serverar vi frukost, lunch och middag. Vi använder lokala råvaror och låter dig smaka på det som Norrbotten och Lappland har att erbjuda.

Brown Bear Bar

Följ med oss till Brown Bear Bar för att prova en lokalt bryggd öl eller en hjortrondrink. Njut av livemusik, vår lokala barmeny eller kanske en spännande quiz.

Bastu & Relax

Avsluta dagen med en gemensam bastu i vår huvudbyggnad. Eller skäm bort dig själv med en privat stund i vår bastu och relax vid sjökanten. Här finns det också en jacuzzi som du kan njuta av. Har du tur, kan du uppleva midnattssolen eller det magiska norrskenet.

Aurora Hideaway

Spendera natten i en av våra Aurora Hideaways. Endast 10 min promenad från lodgen ligger dessa enkla men mycket mysiga kåtor, som har stora fönster rätt mot norr.

Souvenirshop

Om du har glömt något hemma eller vill hitta något som minne att ta med hem, ska du besöka vår lilla souvenirshop.

Konferensrum

Vi har ett fullutrustat konferensrum med plats upp till 40 personer. Vår anläggning är perfekt för företag och grupper. Här kan ni skapa er speciella stund.

Huskykennel

Om du är en djurälskare, så har du kommit till rätt ställe, det finns alltid en hund att kela med. Eller kanske några valpar att leka med. När du väl har besökt vår kennel, kommer det vara svårt att hålla dig därifrån. Det finns många fyrbenta vänner som längtar efter en kelstund.

Träkåtan på ön

Vackert beläget på ön i sjön Saarijärvi ligger vår träkåta där vi erbjuder pizzaafton varje vecka under sommaren samt även möjlighet att boka den för måltider för upp till 30 gäster.

Du får mer än gärna

kontakta oss

MED DINA FRÅGOR