Välkommen till

Aurora mountain lodge

Aurora Mountain Lodge och öppnar dörrarna för vintersäsongen 10 december 2022. Fram till dess välkomnar vi er gärna som gäster på någon av våra 4 andra lodger som erbjuder boende, restaurang och aktiviteter året om.

Lannavaara är en liten by vid Lainioälven, 200 km norr om polcirkeln. Bara 80 personer bor i byn året om och renskötsel är det vanligaste yrket.
Aurora Mountain Lodge ligger nära fjällen i Lappland. Med sin orörda vildmark finns en stark koppling till det samiska folket i området. På en klar dag kan du se det fantastiska berget Kormakka från restaurangen och loungen. Denna unika plats är perfekt för dig som vill komma bort men inte vill ge upp hemmets bekvämligheter. Hela lodgen totalrenoverades 2016.

Utforska vårt

boende

Gästrum

I huvudbyggnaden finns 6 rymliga dubbelrum. Varje rum har eget badrum och dusch. De är enkla och bekväma med en känsla av nordisk design.

Norrskensstugor

14 stugor med öppna planlösningarnar. Varje stuga har eget badrum och ett sovrum med moderna, bekväma våningssängar samt braskamin. Perfekt för par eller grupper upp till 6 personer.

Restaurang & Lounge

Med sin fantastisk utsikt är restaurangen och loungen det perfekta stället att börja och avsluta din dag. Njut av fantastisk närproducerad mat i moderna varianter av svenska klassiker. Koppla av med en bok vid den öppna spisen i loungen med en lokalt bryggd öl eller ett glas vin.

Bastu & Relax

Känn hur din vardagliga stress smälter bort i vår jacuzzi och bastu. Koppla av under stjärnhimlen, eller med lite tur norrskenet, efter dagens aktiviteter i den varma jacuzzin eller friska upp dig i bastun inför morgondagens äventyr.

Aurora Suites

Njut av alla bekvämligheter från ett hotellrum med den extra bonusen av norrskensskådning hela natten lång från våra fantastiska Aurora Suites. Även kvällar då norrskenet lyser med sin frånvaro kan du att njuta av den magiska utsikten över Kourmakka.

Souvenirhörnan

Allt från pannlampor till nyckelringar - vi har ett brett sortiment av produkter och presenter i vår Souvenirhörna. Skicka ett vykort hem för att dela din semester med dina nära och kära. Vi har till och med lite varma kläder ifall du glömt något!

Huskykennel

Aurora Mountain Lodge är hem för mer än 50 huskies. Besök vår kennel och träffa våra hårt arbetande vovvar och lär känna ditt hundspann innan du ger dig ut på leden. Våra huskies är otroligt snälla och alltid upplagda för en kelstund.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR