Välkommen till

Aurora mountain lodge

Lannavaara är en liten by vid Lainioälven, 200 km norr om polcirkeln. Bara 80 personer bor i byn året om och renskötsel är det vanligaste yrket.

Aurora Mountain Lodge ligger nära fjällen i Lappland. Med sin orörda vildmark finns en stark koppling till det samiska folket i området. På en klar dag kan du se det fantastiska berget Kuormakka från restaurangen och loungen. Denna unika plats är perfekt för dig som vill komma bort men inte vill ge upp hemmets bekvämligheter. Hela lodgen totalrenoverades 2016.

Under vintersäsongen kan du boka ditt veckoprogram med aktiviteter och boende hos vår partner Nordic.
Under sommar och höst håller vi endast öppet för förbokade grupper.

Utforska

VÅR LODGE

Hotellrum

I huvudbyggnaden finns 6 rymliga dubbelrum. Varje rum har eget badrum och dusch. De är enkla och bekväma med en känsla av nordisk design.

Norrskensstugor

14 stugor med öppen planlösning. Varje stuga har en dubbelsäng samt ett separat sovrum med våningssäng. I allrummet finns pentry, bäddsoffa och braskamin. Badrum med dusch.

Aurora Suites

Njut av alla bekvämligheter från ett hotellrum med den extra bonusen av norrskensskådning hela natten lång från våra fantastiska Aurora Suites. Även kvällar då norrskenet lyser med sin frånvaro kan du att njuta av den magiska utsikten över Kourmakka.

Lounge

Loungen det perfekta stället att börja och avsluta din dag. Koppla av med en bok vid framför brasan med en lokalt bryggd öl eller ett glas vin.

Restaurang

Njut av vällagad och närproducerad mat i moderna varianter av svenska klassiker i vår mysiga restaurang med bar.

Bastu & Relax

Känn hur din vardagliga stress smälter bort i vår jacuzzi och bastu. Koppla av under stjärnhimlen, eller med lite tur norrskenet, efter dagens aktiviteter i den varma jacuzzin eller friska upp dig i bastun inför morgondagens äventyr.

Aurora Hideaway

En gång i livet måste man prova att övernatta i vår Aurora Hideaway. Placerad på promenadavstånd från lodgen och med 3 stora fönster från golv till tak är detta en utmärkt plats att se det magiska norrskenet. 

Souvenirhörnan

Allt från pannlampor till nyckelringar - vi har ett brett sortiment av produkter och presenter i vår Souvenirhörna. Skicka ett vykort hem för att dela din semester med dina nära och kära. Vi har till och med lite varma kläder ifall du glömt något!

Huskykennel

Aurora Mountain Lodge är hem för mer än 50 huskies. Besök vår kennel och träffa våra hårt arbetande vovvar och lär känna ditt hundspann innan du ger dig ut på leden. Våra huskies är otroligt snälla och alltid upplagda för en kelstund.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR