Välkommen till

GRAND ARCTIC RESORT

Upplev den arktiska livsstilen året om med genuina aktiviteter och upplevelser. Där Kalix Älv och Ängesån möts ligger Grand Arctic Resort på en kilometerlång älvsträcka med hotell, stugor och camping precis vid Överkalix charmiga centrum med butiker och caféer.

Den vackra huvudbyggnaden har 60 hotellrum, vissa är större familjerum med egen terrass och utgång direkt till den uppvärmda poolen sommartid. Restaurangen med terrass serverar frukost, lunch och middag och i baren eller relaxavdelningen kan du koppla av efter dagens aktiviteter. Prästgården med anor från 1700-talet kan hyras för den mindre gruppen och vi välkomnar gärna event och möten för upp till 180 gäster.

Utforska vårt

BOENDE

Hotellrum

44 rymliga dubbelrum, de flesta med delbara sängar. Sittgrupp, TV, badrum med dusch.

Norrskensrum

14 rum med delbara sängar och egen balkong eller terrass. Vissa är familjerum anpassade för 2 vuxna och 2 barn.  Sittgrupp, TV, badrum med dusch.

Stugor

6 stugor som ligger vid älven med egen uteplats. 2 sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Kök och vardagsrum med TV. Badrum med dusch.

Svit med bastu

2 sviter med egen bastu och panoramautsikt. Dubbelsäng, sittgrupp och TV. Badrum med dusch.

Prästgården

Med anor från 1700-talet stoltserar Prästgården med 6 sovrum och totalt 12 bäddar några minuters promenad från hotellet. Matsal och lounge med öppen spis. Bokas på förfrågan.

Bastu & Relax

Relaxen med bastu och inomhusjacuzzi ingår för alla boendegäster. Mot ett tillägg går det hyra till utomhusjacuzzi och en vedeldad bastu.

Vildmarksbaren

I anslutning till receptionen ligger vildmarksbaren där du kan avnjuta en av våra lokala ölsorter tillsammans med snacks.

Restaurang

Med 120 sittplatser och utsikt över älven erbjuder restaurangen frukost, lunch och middag året om.

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR