Explore the North

KONFERENS & EVENTS

Alla våra lodger är perfekta för möten, konferenser och evenemang. Var och en erbjuder unika möjligheter att växa tillsammans som en grupp med gott om utrymme för avkoppling. Låt oss designa det perfekta programmet för dig och ditt företag, baserat på dina preferenser och önskemål.

Ta en paus från kontoret och ladda batterierna i spektakulära omgivningar. Vi erbjuder helhetslösningar för allt från stora företagsevent till den mindre gruppens konferens eller möte. Roliga aktiviteter, fantastisk mat och genuint boende gör ditt event minnesvärt länge och du kan återgå till jobbet med ny energi, med ett leende på läpparna.

Grupp

AKTVITETER

Vinteraktiviteter

Alla våra ordinarie vinteraktiviteter kan anpassas för grupper, oavsett om ni är en liten förening eller ett stort företag. Vi strävar alltid efter att ge en personlig upplevelse och delar därför in större sällskap i mindre grupper för att säkerställa kvaliteten på den aktivitet ni har valt.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Sommar & Höst Aktiviteter

Alla våra sommar- och höstaktiviteter är lämpliga för mindre grupper, och en del av dem även för större grupper. Vi strävar alltid efter att ge en personlig upplevelse och delar därför in större sällskap i mindre grupper för att säkerställa kvaliteten på den aktivitet ni har valt.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Gruppaktiviteter

Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter anpassade för både mindre och större grupper. Utmana dina vänner och kollegor i vårt egna Vinter OS med fem olika grenar eller prova en "Multidag" med utvalda aktiviteter på is. Den perfekta avslutningen på dagen är en fackelvandring för hela gruppen.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Teambuilding

I ett företag är det viktigt att lära känna och att kunna lita på varandra. Stärk din laganda och sammanhållning på ett lekfullt sätt med våra teambuilding-aktiviteter. Vi anpassar aktiviteterna efter din grupp och säsong.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Konferens

Vi erbjuder extraordinära miljöer hålla möten och konferenser, med möjlighet till både spännande och avkopplande aktiviteter för ditt företag att njuta av. Alla våra fem lodger har fullt utrustade konferensrum med varierande kapacitet.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Bastu & Jacuzzi

Avrunda dagen tillsammans i bastun eller jacuzzin och koppla av efter en dag med arbete och aktiviteter. Varje lodge har sin egen unika bastu, jacuzzi och relax - bara att välja den som passar dig och ditt företag bäst.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Lavvu (Tältkåta)

Välkommen in i våra traditionella Lavvu's för en annorlunda matupplevelse. Våra mysiga tältkåtor har plats för 60-80 gäster med en värmande och stämningsfull eldstad i mitten. På vintern kan vi även bygga en snöbar utomhus där du kan njuta av en drink med vänner och kollegor.

*Tillgänglighet: ARL och GAR

Träkåta på egen ö

På den lilla ön mitt i sjön Saarijärvii i Särkimukka hittar du vår träkåta, utrustad med en vedeldad stenugn och plats för ca 25 gäster. Njut av nybakad pizza med dina vänner eller varför inte utmana dina kollegor i en Kockduell?

*Tillgänglighet: PTL

Utomhusmåltider

Mat smakar bäst utomhus och tillför det där lilla extra till din aktivitet! En välsmakande traditionell lunch tillagad över öppen eld eller kanske bara en kopp rykande hett kaffe och varma kanelbullar kan göra susen för en hungrig hundspanns- eller skoterförare.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Live Underhållning

För att göra dina kvällar hos oss kompletta kan du boka underhållning i form av livemusik, trubadur, DJ eller kanske en rolig quiz för hela gruppen?

*Tillgänglighet: PTL, ARL och GAR

Boka ditt Event!

Vi hoppas verkligen att du och din grupp kommer och besöker oss och upplever det bästa Lappland har att erbjuda! Klicka bara på knappen nedan och skicka oss ett e-post med din förfrågan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

*Tillgänglighet:    LVL: Lapland View Lodge    PTL: Pinetree Lodge    GAR: Grand Arctic Resort    ARL: Arctic River Lodge   AML: Aurora Mountain Lodge

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR