Explore the North

bröllop & privata fester

Föreställ dig en bröllopsceremoni ovanför trädtopparna på Lapland View Lodge med hela Tornedalen nedanför dig, eller kanske en stor födelsedagsfest för hela familjen på Pinetree Lodge i Särkimukkas fridfulla famn. Vi kan erbjuda dig båda - och mer därtill.

När det gäller bröllop och fest vet vi hur viktig platsen kan vara. Våra fem lodger med sina unika egenskaper och lägen är alla utmärkta ställen att bjuda in dina vänner och familj, oavsett tillfälle. Vi hjälper dig hela vägen i din planering om du vill, så att ditt speciella ögonblick blir precis som du har tänkt dig, in i minsta detalj. Mat och dryck, boende, aktiviteter, underhållning - vi fixar allt. Den ovärderliga omgivningen och utsikten får du på köpet!

 

Dina speciella

ögonblick

Bröllop

Vi vill gärna få förtroendet att organisera din stora dag! Alla våra fem loger med sina olika karaktärer bjuder in till bröllop och fester i genuina miljöer, mitt i naturen. Vi kan skräddarsy allt från bröllopsceremonin till den oförglömliga festen efteråt, allt utifrån era önskemål.

*Tillgänglighet: PTL, ARL och GAR

Privata Fester

Det finns alltid anledning att fira, och om du vill göra det lite extra speciellt har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du vill hyra en hel lodge för en oförglömlig födelsedagsfest eller ha en trevlig familjemiddag, så ordnar vi det. Kontakta oss med din förfrågan så fixar vi festen!

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Bastu & Jacuzzi

En riktig fest i Tornedalen börjar och slutar ofta i bastun! Att koppla av i bastun eller jacuzzin är ett trevligt sätt att tillbringa tid tillsammans med dina vänner och familj. Alla våra fem anläggningar har sin egen unika bastu, jacuzzi och relax som du kan boka för privata tillställningar.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Lavvu (Tältkåta)

Välkommen in i våra traditionella Lavvu's för en annorlunda matupplevelse. Våra mysiga tältkåtor har plats för 60-80 gäster med en värmande och mysig eldstad i mitten. Perfekt för såväl bröllop som familjemiddagar eller födelsedagar – oavsett utlovar vi en stämningsfull och oförglömlig kväll!

*Tillgänglighet: ARL och GAR

Träkåta på egen ö

På den lilla ön mitt i sjön Saarijärvii i Särkimukka hittar du vår träkåta, utrustad med en vedeldad stenugn och plats för ca 25 gäster. Njut av nybakad pizza med dina vänner och familj eller kanske en bröllopsmiddag med lokal touch för den mindre bröllopsfesten.

*Tillgänglighet: PTL

Aurora Hideaways

Att tillbringa sin första natt som ett nygift par i en av våra Aurora Hideaways är något du aldrig kommer att glömma. Kryp ner i sköna sängar med ett glas champagne under stjärnorna och njut av naturen. Med lite tur kanske norrskenet spelar en bröllopsvals på himlen för er?

*Tillgänglighet: PTL, ARL och AML

Nattklubb

Har du någonsin drömt om att ha din egen nattklubb för en kväll? På Grand Arctic Resort i Överkalix är det möjligt. Bestäm kvällens tema och dansa hela natten lång! Kapacitet för upp till 180 personer.

*Tillgänglighet: GAR

Live Underhållning

Vill du sätta guldkant på ditt bröllop, din fest eller födelsedag med underhållning finns det flera möjligheter att välja mellan. Finstämd sång till bröllopet, ett liveband eller DJ till festen? Välj själv så fixar vi det.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Fria hos oss

Funderar du på att fria till din älskling? Passa på att göra det under din vistelse och låt oss hjälpa dig att göra det helt oförglömligt och magiskt på norrländskt vis! Vi vågar nästan garantera ett "JA" till 100%.

*Tillgänglighet: Alla fem lodger

Boka ditt Speciella Tillfälle

Vi hoppas verkligen att du kommer att anförtro oss med att göra ditt bröllop, fest eller annat firande speciellt! Klicka bara på knappen nedan och skicka oss ett e-post med din förfrågan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

*Tillgänglighet:    LVL: Lapland View Lodge    PTL: Pinetree Lodge    GAR: Grand Arctic Resort    ARL: Arctic River Lodge   AML: Aurora Mountain Lodge

Du får mer än gärna

KONTAKTA OSS

MED DINA FRÅGOR